Beredskab & Sikkerhed kan tilbyde et spændende job med mange forskellige opgaver.

Har du lyst til de udfordringer, bor du i Hadsten eller tæt på, så er Beredskab & Sikkerhed interesseret i at ansætte dig. Dine kollegaer på Hadsten brandstation er 12-15 lokale ildsjæle. Et godt team af brandmænd med sammenhold og kammeratskab - og med vigtige samfundsmæssige opgaver der løses professionelt og sikkert.

Beredskab & Sikkerhed forventer at du er indstillet på at indgå i en fast vagtordning. Det betyder at din arbejdsgiver skal accepterer den forpligtelse der følger med stillingen som deltidsbrandmand, f.eks. nødvendigheden af at forlade dit arbejde, når alarmen lyder. Det vil være en klar fordel at din arbejdsplads ligger i Hadsten.

Du bliver aflønnet efter overenskomsten.

Har du endnu ikke en gyldig brandmands uddannelse, skal du være indstillet på at gennemføre den, når du er ansat.Umiddelbart inden ansættelsen sal du kunne fremvise en anmærkningsfri straffe- og helbredsattest.

Beredskab & Sikkerhed opfordrer alle til at søge. Køn og uddannelse er ikke vigtig.

Har du spørgsmål kan du ringe til stationskoordinator og tillidsrepræsentant Per Nygaard Jensen på 2372 0430 eller stationskoordinator John Kristensen på 2811 0783

Ansøgning mærkes "deltidsbrandmand Hadsten" og sendes til post@bsik.dk